Домашній фітнес – заміна тренажерному залу

Якщо підрахувати час, який марнується, наприклад, на пошуки інформації ні про що в інтернеті, перегляд всіх серіалів поспіль по телевізору, посиденьках на кухні з чашкою чаю та плюшками, стане зрозуміло, що час знайти можна. Особливо якщо йдеться про домашній фітнес.

Що ж стосується грошей, то для занять вдома достатньо купити найнеобхідніше, а іноді й мінімумом. Достатньо завантажити будь-яку програму з фітнесу в інтернеті або купити диск. Зверніть увагу на комплекси вправ від відомих тренерів. Вони пропонують заняття з пілатесу, каланетики, йоги, аеробіки, спортивних і східних танців. Можна підібрати те, що буде до душі і під силу.

Якщо додати вправи зі спеціальним інвентарем, то ефективність тільки збільшиться. У спортивних магазинах пропонують широкий вибір інвентарю для занять вдома. Купуйте собі гантелі, хула-хуп, фітбол, скакалку. Вони тільки посилять ваш настрій на заняття. Коштують вони недорого, а місця займаю мало. Відомий з дитинства обруч має зараз безліч модифікацій, основна відмінність яких – це вага та наявність масажних кульок. Тому хула-хуп забезпечить масаж спини і живота, допоможе т  спалити жирові відкладення у сфері талії. Приділіть 20 хвилин на день вправам із обручем, і ви відчуєте результат уже через місяць.

Заняття пілатесом допомагають опрацювати всі проблемні зони. В результаті втягується живіт, зменшуються обсяги стегон. Високих результатів можна досягти, якщо під час занять користуватися ізотонічним кільцем. З його допомогою можна надати правильну форму та пружність сідницям, ногам, талії.

Якщо є можливість, то придивіться до бігових доріжок та велотренажерів, тренажерів для опрацювання різних груп м’язів. Безумовно, для них знадобиться місце, зате вийде практично повноцінний тренажерний зал, хіба що без тренера. Та й організовувати треба буде себе самостійно. Добре було б купити і спеціальний килимок для занять, але можна обійтися килимовим покриттям. Не займайтеся на твердій голій підлозі, можна послизнутися та отримати травму.

Але не варто думати, що, потренувавшись кілька днів, ви вирішите всі проблеми. Важливою є регулярність занять. Тут головне перебороти себе спочатку. Достатньо місяця вправ, ви поступово втягнетесь і не зможете пропустити жодного заняття.